söndag 17 november 2013

GUIDAD TUR

Igårkväll, då jag och Joakim gick en sväng med Mittzi, då gick vi förbi vid ett hus (i ett bostadsområde, alltså typ bara hus överallt), där på gården, bredvid en marschall, satt en jättefin, lurvig räv. Han sökte väl värme, gullräven. Hur lugn och söt som helst, han brydde sig inte alls om att vi stod där och kollade på honom. Fantastiskt gulligt. I övrigt så var det en lugn och skön lördagskväll med finaste.

Idag blev det frukost och promenad med Mittzi. Sedan for vi på brandstation och fick en guidad tur där, riktigt kul och intressant, att se nya stationen. Riktigt fina lokaler och entrén blev jag helt kär i, fantastisk fotovägg där inne, från olika tidsepoker (säger man så?) ang. brandolyckor/brandsnubbar. Hittade en bild på den, på google, inte så bra bild dock. Men i alla fall, så tyckte jag att väggen var grym!


Efter den guidade turen, for vi upp till Joakims mormor, där vi alla blev bjuden på middag. Riktigt god mat och efterrätt bjöds det på, med trevligt sällskap på det :) Härligt avslut på helgen. Vid halv 7 kom vi hem, eller jag, Joakim for vidare en tur, men kom precis just nu in genom dörren :) Så nu fortsätter söndagen bra, med soffmys framför en film :) I morgon är en ny vecka, igen. Hörs hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar