torsdag 21 mars 2013

TRERÄTTERSMIDDAGEN DEN 16/3

Trerättersmiddagen bestod av;

Förrätt - minns inte vad det hette, men det låg två ganska halvtunna, stora filéer (eller vad man ska säga) tonfisk underst på tallriken, och ovanpå var det en hel del "gör". Bland annat kronärtskocka, ruccolasallad, tomater, nå frön, någon riven ost och någon sorts oljesås och mer som jag inte minns. Det var i alla fall svingott och till det hade vi en go öl!

Varmrätt - grillad entrecote med sötpärer till pommes, sallad och sås. Även vitlökssmör bredvid köttet. Till det hade vi ett supergott rödvin. Behöver jag säga att det var gott?

Efterrätt - det lägger jag ut bild på, så ni får se med egna ögon. Ångrar att jag inte tog på alla måltider, men då man är så snabb att hugga in, så är det inte lätt att hinna ta bilder på mat ;) Till efterrätten hade vi kaffe och ett dessertvin. Även efterrätten var awesome!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar