lördag 8 september 2012

INSPARKSVECKAN

Måndag; jag hade uppropet klockan 13 och slutade typ 15.40 har jag för mig. Direkt hem till Elin och åt mat, och sedan gick vi till kåren där det blev fest & lagtävlingar.

Tisdag; grymt sliten, men började inte förrän 10, vilket var gött. Och slutade klockan 12, vilket var ännu mer gött ;) Jag och Elin gick och chilla en stund på waynes, för hon hade så lång rast. Sen gick vi hem och man blev ännu mer slö. Tillslut gick Elin tillbaka till skolan, och då somnade jag ;) På kvällen var det sedan dags igen, men jag var typ nykter - SKÖNT! Då var det poängjakt i övik, SJUKT kul. Och vi i vårt lag var fruktansvärt pepp, så det blev ju ännu roligare! Behöver jag säga att vi vann poängjakten? Det bör ni kunna lista ut ;)

Onsdag; då började jag väl 09.30 tror jag, om jag inte minns fel. Och minns egentligen inte när jag sluta, vilket inte spelar någon roll för er att veta heller så ;) Sen på kvällen blev det quiz på kåren och lite förfest, innan utgång på Olles.

Torsdag; började 13 och slutade 14.30. Vi såg bara på en föreläsning, som inte var ett dugg bra, inte för fem öre. Eh, sedan blev det en lugn kväll. Elin va hängig och jag kände inte alls för att tävla i uteaktiviteter. Men jag hade en grymt bra kväll, mer säger jag inte just nu... :)

Fredag; började 10, hade genomgång på biblioteket till typ 12. Sedan lunch och sedan en föreläsning om sår, riktigt bra föreläsning :) Sen på kvällen blev det finsittning. Först kom några till Elin och vi var där och drack innan. Och sedan gick vi till Merry Can. Vi var så fina så :) Det var helt okej mat & jag hade riktigt trevligt! Jag & Elin gick därifrån vid 00.40 kanske. Väl hemma hade vi mycket att prata om, givande samtal. Tror vi la oss typ vid 02 nåt.

Veckan har varit riktigt bra och rolig, det har den verkligen. Jag är glad efter denna vecka, glad, glad, glad. Skriver inget mer om det, mer än att jag är glad. Och det är väl trevligt, att jag är de?!

1 kommentar: